Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Ολοκληρώθηκε η διανομή των εκπτωτικών καρτών της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων

 


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διανομή των εκπτωτικών καρτών της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Βριλησσίων, που είχε ως στόχο την  οικονομική στήριξη των οικογενειών (Γονέων και καθηγητών) της πόλης μας, αλλά και ενίσχυση της τοπικής αγοράς και των δεσμών στην τοπική μας κοινωνία.

Συνολικά μοιράστηκαν 2000 κάρτες σε αντίστοιχες οικογένειες οικονομικά ενήμερων μελών των πρωτοβάθμιων Συλλόγων της Ένωσης μας, προς χρήση σε καταστήματα του Δήμου μας.

Ενημερώνουμε τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων ότι όλες οι ενεργές κάρτες είναι έτοιμες προς χρήση.

 

Λίγα Λόγια για την Εκπτωτική Κάρτα Γονέων

Η Εκπτωτική Κάρτα διανέμεται από την Ένωση Γονέων στους Συλλόγους Γονέων που έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία. Διανέμεται στα οικονομικά ενήμερα μέλη των μελών των Συλλόγων Γονέων.

Χρήση της κάρτας μπορούν να κάνουν όλα τα μέλη της οικογένειας. Οι κάτοχοι της κάρτας μπορούν να δουν τα καταστήματα / επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία και τις εκπτώσεις στην ιστοσελίδα της Ένωσης Γονέων  (https://enosigoneon-vrilissia.blogspot.com/) στην ενότητα Εκπτωτική Κάρτα (ΕΔΩ) . Ο κατάλογος-λίστα των καταστημάτων / επιχειρήσεων ενημερώνεται συνεχώς από τον Εμπορικό Σύλλογο Βριλησσίων.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας .

 

Πληροφορίες για τις εκπτωτικές κάρτες

 Γκιουρτζίδης Δημήτριος  6976472747

Μιχαηλίδου Σωτηρία  6944848830

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Η Γραμματέας

Γκιουρτζίδης Δημήτρης                                                 Μιχαηλίδου Σωτηρία