Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΣΓΚ 5ου Δημοτικού Βριλησσίων : 3ο βραβείο στον European School Radio

 


Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στην απονομή των βραβείων του European School Radio - Καν΄το ν’ακουστεί 2024 και απέσπασαν το 3ο βραβείο με το τραγούδι τους "Η φιλία".
Συγχαρητήρια στα παιδιά και την μουσικό μας κα Ελένη Παπαλεξάτου που μαζί δημιούργησαν το τραγούδι, στους γονείς και την δασκάλα τους κα Ελβίνα Καρβέλα καθώς και στην κα Άννα Μπαρτάκη που συνόδευσε τα παιδιά στην απονομή!
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τις εταιρίες BarBara Que και Φουρνος Ευτυχία για την σημαντική στήριξη που προσέφεραν για την πραγματοποίηση της αποστολής μας στην Κύπρο.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ Χρήστο Γούναρη και την Αντιδημαρχία Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς Δήμου Βριλησσίων που στάθηκε κοντά μας στην προσπάθεια αυτή.
Η επιτυχία των μαθητών μας γεμίζει περηφάνεια και αποτελεί ζωντανή απόδειξη της δουλειάς που γίνεται στα σχολεία του Δήμου μας από εμπνευσμένους εκπαιδευτικούς.
Παραμένουμε όλοι δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειές τους, ελπίζοντας να συνεχίσουν να δημιουργούν και να βλέπουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται!
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε ολόκληρη την τελετή βράβευσης: