Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Η Ένωση Γονέων Βριλησσίων με την δημοτική παράταξη "Δράση Για Μια Άλλη Πόλη, Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων"


Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Βριλησσίων, στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ζητήσει από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, ενόψει των Δημοτικών Εκλογών, προκειμένου να θέσει τα σημαντικά προβλήματα υποδομών που υπάρχουν στα σχολεία του Δήμου μας, συναντήθηκε με τη δημοτική παράταξη «Δράση Για Μια Άλλη Πόλη, Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων». 

 

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου στα γραφεία της «Δράσης», παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Τσούτσιας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάρκος Κρητικός, καθώς και τα μέλη κ. Χριστίνα Κολοβού και κ. Τασία Μαρή.

Στην συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας, τα οποία παρά την καταγραφή και την ανάδειξή τους τόσο από την Ένωση Γονέων, όσο και τους Συλλόγους Γονέων, λιμνάζουν και δυσχεραίνουν τη μαθητική κοινότητα, υποβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα της εκπαίδευσης των παιδιών μας. 

 

Η δημοτική παράταξη «Δράση Για Μια Άλλη Πόλη, Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων» αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων για τη συνάντηση,  δεσμεύτηκε με τη σειρά της να είναι δίπλα στην Ένωση Γονέων και στα δίκαια αιτήματα της.

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων συμμετείχαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Γκιουρτζίδης, η Αντιπρόεδρος Γιούλη Βασιλείου, η Αν. Γραμματέας Κατερίνα Παράσχου και το μέλος  Δημήτρης Τζιώκας.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Η Γραμματέας

Γκιουρτζίδης Δημήτρης                                                 Μιχαηλίδου Σωτηρία