Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Η Ένωση Γονέων Βριλησσίων με την δημοτική παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων"




Συνάντηση με την δημοτική παράταξη της  "Λαϊκής Συσπείρωσης Βριλησσίων" υλοποίησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων την Παρασκευή 07 Ιουλίου 2023 στα Γραφεία της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. 


Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ζητήσει η Ένωση Γονέων Βριλησσίων από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, ενόψει των Δημοτικών Εκλογών, προκειμένου να θέσει τα σημαντικά προβλήματα υποδομών που υπάρχουν στα σχολεία του Δήμου μας. 
Στην συνάντηση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους για τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας, καθώς επίσης  να ανταλλάξουν ιδέες και προτάσεις για τη βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας της σχολικής ζωής των παιδιών του Δήμου μας.

Στην αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης συμμετείχαν o επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων Βασίλη Αρχιμανδρίτης, ο κ.Βασίλης Βήττος εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και η κα.  Μαρίνα Τσομάκα, μέλος του ΔΣ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Περικλής»  και υποψήφια δημοτική σύμβουλος. 

Η Παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Βριλησσίων δεσμεύτηκε να παρέμβει / μεταφέρει τα προβλήματα που έχει καταγράψει η Ένωση Γονέων Βριλησσίων στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βριλησσίων αλλά  και να βοηθήσει στην επίλυση αυτών με κάθε τρόπο.

Εκ μέρους της Ένωσης Γονέων συμμετείχαν οι: Πρόεδρος Γκιουρτζίδης Δημ., Αντιπρόεδρος Βασιλείου Γιούλη , τα μέλη κα Δερβένη Χαρά και κ Τζιώκας Δημήτριος .

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Η Γραμματέας

Γκιουρτζίδης Δημήτρης                                                 Μιχαηλίδου Σωτηρία