Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Συνάντηση Ένωσης Γονέων με την Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη


 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 09 Οκτωβρίου, στα πλαίσιο των συναντήσεων με όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις,  με πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Βριλησσίων και σε αυτή συμμετείχαν  ο επικεφαλής της  Κίνησης Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη και δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης  Τσούτσιας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρίνα Παπαχριστοδούλου, Θανάσης Σπηλιώτης, τα μέλη της παράταξης Χριστίνα Κολοβού, Λεωνίδας Ιωαννίδης, Ηλίας Κουλούζης , Λάμπης Λαζάνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων κ. Δημήτρης Γκιουρτζίδης , ο ταμίας της Ένωσης κ. Λάμπρος Μπαγατέλας  και το μέλος Δημήτρης Τζιώκας.

Στην συνάντηση  έγινε μια πλήρη καταγραφή όλων των προβλημάτων που υπάρχουνε μέχρι και σήμερα στην σχολική / μαθητική / γονεϊκή  κοινότητα τους Δήμου μας, καθώς επίσης συζητήθηκαν και  προτάσεις  για την επίλυσή τους. 

 

Η Ένωση Γονέων Βριλησσίων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους παρευρισκόμενους  για την τόσο χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση. 

 

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα που ακόμα και σήμερα  ταλανίζουν την μαθητική κοινότητα.

Φωτογραφία από αριστερά : Σπηλιώτης, Κουλούζης, Τσούτσιας, Γκιουρτζίδης, Μπαγατέλας, Τζιώκας, Αντωνίου