Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Συνάντηση Ένωσης Γονέων με την Δημοτική Παράταξη "Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας"


Στα πλαίσια των συναντήσεων με όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Βριλησσίων,  συναντήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου του 2024 με την παράταξη "Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας"  και σε αυτή συμμετείχαν  ο επικεφαλής και πρώην Δήμαρχος Βριλησσίων  και δημοτικός σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Χριστίνα Μαλακού, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων κ. Δημήτρης Γκιουρτζίδης , η Αντιπρόεδρος κα. Κατερίνα Παράσχου, ο ταμίας της Ένωσης κ. Λάμπρος Μπαγατέλας  και το μέλος κα. Μαριλένα Μάκρη. 

Στην συνάντηση  έγινε μια πλήρη καταγραφή όλων των προβλημάτων που υπάρχουνε μέχρι και σήμερα στην σχολική / μαθητική / γονεϊκή  κοινότητα τους Δήμου μας, καθώς επίσης συζητήθηκαν και  προτάσεις  για την επίλυσή τους. 

 

Η Ένωση Γονέων Βριλησσίων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους παρευρισκόμενους  για την τόσο χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση. 

 

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα που ακόμα και σήμερα  ταλανίζουν την μαθητική κοινότητα.

Φωτογραφία από αριστερά : Μπαγατέλας, Μαλακού, Βαφειάδης, Παράσχου, Γκιουρτζίδης.